Ferrari velg repareren

velg reparerenHeeft u velg schade opgelopen? Dan is het belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk laat repareren. Daarvoor bent u bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij hebben al vele soorten schade aan de velgen voorbij zien komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de schade aan uw Ferrari velg op professionele en vakkundige wijze te repareren. Wilt u dus uw Ferrari velg repareren en laat u dat het liefs door ons doen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Welke schade aan uw Ferrari velg repareren wij?

U kunt met veel verschillende soorten schade bij ons terecht: geen klus is voor ons te gek. Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, bijvoorbeeld:

 • Lichte krassen of juist diepere krassen;
 • Scheuren in uw velgen;
 • Deuken in uw velgen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe laklaag op uw velgen, of een volledige renovatie van uw velgen of het richten van uw velgen. Laat dus uw lichte of diepere krassen, scheuren en velgen aan uw Ferrari velg repareren en voorkom dat de schade groter wordt!

Wat doen wij om uw Ferrari velg te repareren?

Wij bij Velgenschade hebben verschillende technieken om de schade aan uw velgen te verhelpen. Uiteraard zal de techniek die wij zullen gebruiken worden aangepast aan de grootte van de schade en de soort schade. Lichte schade (denk hierbij aan krassen) zullen wij met een draaibank behandelen, frezen en verven in de oorspronkelijke kleur. Als de schade erger is (denk aan diepere krassen, zullen wij de krassen opvullen met lasmateriaal, daarna frezen en verven in de oorspronkelijke kleur. Zo ziet uw Ferrari velg er binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uit!

Meer informatie of vragen over Ferrari velg repareren?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons of Ferrari velg repareren? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@velgenschade.nl of bellen naar 078 – 6176644. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen (zaterdags op afspraak). Wij zijn te vinden aan Einsteinstraat 6 in Dordrecht.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)