Gepolijste velg

Heeft u schade aan uw gepolijste velg? Of wilt u graag gepolijste velgen onder uw voertuig? Dan bent u bij Velgenschade zeker aan het juiste adres. Niet alleen kunnen wij velgen repareren maar ook polijsten! Een gepolijste velg, ook wel lichtmetalen velg genoemd, heeft een mooi spiegelchroom effect. Gepolijste velgen zijn velgen die zijn vervaardigd van een aluminium legering. Ook zijn deze velgen doorgaans lichter dan stalen velgen en zorgen voor een betere warmtebegeleiding. Gepolijste velgen zijn mooi ogende velgen en is afgelopen jaren steeds populairder geworden.  

Voordelen van polijsten

Stalen velgen zijn een robuuste en voordelige oplossing om een auto gebruiksklaar te maken. Ze hebben echter een zeer beslissend nadeel: ze roesten. Gepolijste velgen hebben hierdoor een groot voordeel. Het doorslaggevende voordeel van polijsten is dat het niet in die mate roest, zoals bij staal het geval is. Aluminium is als echt zacht metaal wel gevoelig voor stoepkanten, krassen en allerlei deukjes. Maar het voordeel is wel dat het laat zich goed laat slijpen.

Over ons

Wij van Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw gepolijste velg betreft. Hierdoor zijn wij in staat om wat voor schade u ook aan uw velgen heeft het te kunnen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan schade die u hebt opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie. Niets is voor ons onmogelijk om te repareren. Ook kunnen wij uw normale velgen polijsten indien gewenst.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft uw gepolijste velg repareren of uw velgen laten polijsten? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder

Gepolijste velg

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)