Kromme velg

Vermoed u dat uw velgen krom geworden? Dat is natuurlijk erg vervelend. U kunt bijvoorbeeld trillingen ervaren in uw stuur of stoel, de auto kan hobbelen of slingeren en bij het langzaam rijden kan het zelfs zo zijn dat uw stuur vanzelf draait. Wanneer u van deze complicaties af wilt bent u bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij kunnen uw kromme velg namelijk weer repareren als nieuw. Wij van Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw kromme velg betreft. Hierdoor zijn wij in staat om wat voor schade u ook aan uw velgen heeft het te kunnen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan schade die u hebt opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie. Niets is voor ons onmogelijk om te repareren.

Laat uw kromme velg op tijd repareren!

Misschien ziet de kromming er niet zo ernstig uit of heeft u niet veel last van de verschillende complicaties zoals genoemd hierboven, toch kunnen kromme velgen meer schade opleveren dan u denkt. Als u te lang op een kromme of een gedeukte velg door rijd dan kunnen meer delen van uw auto beschadigd raken. Het te lang rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto zoals:

 • Een hoge belasting van de auto
 • Slijtage aan de ophanging van de auto
 • Het is zeer slecht voor de wiellagers
 • Uw banden slijten op een (verkeerde) kartelvormige manier af
 • De auto raakt uit balans (dit kan gevaarlijke situaties opleveren!)

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft het repareren van uw kromme velg? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

 

De velg reparatie van een Mercedes.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)