Kromme velgen

Zijn uw velgen krom geworden? Dat is natuurlijk erg vervelend. U kunt bijvoorbeeld trillingen ervaren in uw stuur of stoel, de auto kan hobbelen of slingeren en bij het langzaam rijden kan het zelfs zo zijn dat uw stuur vanzelf draait. Wanneer u van deze complicaties af wilt bent u bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij kunnen uw kromme velgen namelijk weer repareren als nieuw.

Voorkom verdere schade!

Ook al ziet de kromming er niet zo ernstig uit of heeft u niet veel last van de trillingen, toch kan het meer schade opleveren. Als u te lang op een kromme of een gedeukte velg door rijd dan kunnen meer delen van uw auto beschadigd raken. Het te lang rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto zoals:

 • Een hoge belasting van de auto
 • Slijtage aan de ophanging van de auto
 • Het is zeer slecht voor de wiellagers
 • Uw banden slijten op een (verkeerde) kartelvormige manier af
 • De auto raakt uit balans (dit kan gevaarlijke situaties opleveren!)

Heeft u een kromme velg?

Weet u niet zeker of u kromme velgen heeft? Dan kunt u dit zelf controleren door èèn voor èèn uw wielen op een krik omhoog te halen. Door uw handrem los te zetten of uw versnelling in neutraal te zetten kunt u zelf het wiel snel ronddraaien. U kunt dan de binnenkant (of buitenkant) van de velg zien. Als u in de rand zonder vervormingen één rechte lijn ziet zijn de velgen nog goed, maar als u er vervorming in ziet dan zit er (enkele) krommingen in uw velg.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft het repareren van uw kromme velgen? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Kromme velgen

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)