Stoeprandschade

U herkent vast wel het gevoel dat u tijdens het inparkeren net te dicht op de rand zit en zo schade krijgt aan uw velg, stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen. Als het u overkomt ziet dat er natuurlijk niet heel erg mooi uit, maar wij bieden voor u de oplossing.
Wij van Velgenschade kunnen zo voor u de schade op een snelle manier herstellen, dit doen wij uiteraard ook op een professioneel niveau waardoor de schade niet meer zichtbaar is en de velg zelfs eruit zal zien alsof hij nieuw is.

Het zal voor ons niet uitmaken hoe erg de schade aan de velg(en) is en wat voor soort kleur uw velg is, want wij kunnen dit alles op vakkundig niveau herstellen en in de oorspronkelijke kleur weer spuiten, ook in afwijkende kleuren dan de originele grijsachtige tinten.

Stoeprandschade
Stoeprandschade
Stoeprandschade

Waar komt deze schade vandaan?

Het komt heel vaak voor dat mensen tijdens het inparkeren net te dicht op de stoeprand zit en zo erlangs heen schaaft, dit hoeft natuurlijk niet altijd gelijk een probleem te zijn, maar vaak levert het (lichte) krassen op. Naast stoepranden kan het ook zo zijn dat u schade aan uw velgen kan oplopen door dat u tegen (lage) objecten bent aangereden.

Vaak levert het alleen krassen op, maar het kan ook in sommige gevallen zijn, denk aan grote snelheid of het continue oplopen van schade, een grotere impact hebben op uw velgen. Voorkom dus eventuele deuken of zelfs scheuren in uw velgen door op tijd stoeprand schade aan uw velgen te repareren.

Reparatie van de schade

Wij hebben verschillende technieken om de stoeprandschade aan uw velgen te verhelpen, de techniek die wij zullen gebruiken zal natuurlijk worden aangepast aan de grote/hoeveelheid van de schade.

Lichte schade als krassen zullen wij vaak met een draaibank behandelen, hiermee kunnen we krassen frezen waardoor ze niet meer zichtbaar zijn, daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de kleur weer overeen komt met de rest van de velg.

Is de schade erger en zitten de krassen dieper zullen we het vaak eerst opvullen met lasmateriaal en daarna zullen we de velg ook weer frezen en zo ook eventuele overtollige metaal verwijderen. Hierna zullen zij ook weer de velg overspuiten om zo het kleurverschil weg te werken en uw velg er weer als nieuw uit te laten zien.

Wij van Velgenschade kunnen uw stoeprandschade op vakkundig niveau herstellen.

Stoeprandschade
Stoeprandschade
Stoeprandschade

Ontstane deuken

Het komt soms ook voor dat er naast de krassen alleen ook deuken zijn ontstaan, mocht dit het geval zijn dan zijn wij instaat om uw kromme velgen ook tegelijkertijd te repareren.
Dit hoeft niet altijd het geval te zijn, maar mochten wij bij de reparatie van uw stoeprandschade ook ontdekken dat er (ernstige) deuken zijn ontstaan met de schade zullen wij eerst met u contact met u opnemen.