Stoeprandschade velg

U herkent het vast wel, het gevoel dat u tijdens het inparkeren net te dicht op de stoeprand zit. Zo ontstaat stoeprandschade aan uw velg. Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan velgen. Als het u overkomt wilt u natuurlijk snel weer mooie gerepareerde velgen. U bent hiervoor bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij bieden namelijk voor u de oplossing. Wij kunnen voor u de schade op een snelle manier herstellen, dit doen wij uiteraard ook op een professioneel niveau waardoor de schade niet meer zichtbaar is en de velg er weer uitziet als nieuw.

De reparatie

Wij hebben verschillende technieken om de stoeprandschade aan uw velg te verhelpen. De techniek die wij zullen gebruiken zal natuurlijk afhangen van de grote/hoeveelheid van de schade. Lichte schade zoals krassen zullen wij vaak met een draaibank behandelen, hiermee kunnen we krassen frezen waardoor ze niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de kleur weer overeen komt met de rest van de velg.

Wanneer de schade ergers is en de krassen diep zitten, dan zullen we de krassen vaak eerst opvullen met lasmateriaal en daarna zullen we de velg ook weer frezen. Ook verwijderen  we het eventuele overtollige metaal. Hierna zal de velg  weer overspoten worden om zo het kleurverschil weg te werken en uw velg er weer als nieuw uit te laten zien. Hoe groot de velgenschade aan uw velg ook is, wij van Velgenschade kunnen uw schade vakkundig repareren.

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft het repareren van de stoeprandschade van uw velg? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Stoeprandschade velg

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)