Tesla velgen reparatie

velgen reparatieHeeft u schade aan uw velg(en) door bijvoorbeeld een stoeprand of corrosie? Dan is het belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk laat repareren. Daarvoor bent u bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij hebben al vele soorten schade aan de velgen voorbij zien komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de Tesla velgen reparatie op professionele en vakkundige wijze uit te voeren. Heeft u interesse in een Tesla velgen reparatie door een gespecialiseerd bedrijf? Zoek niet langer verder: neem contact met ons op.

Wat kunt u verwachten van onze Tesla velgen reparatie

U kunt met veel verschillende soorten schade bij ons terecht: geen klus is voor ons te gek. Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, bijvoorbeeld:

 • Lichte krassen of juist diepere krassen;
 • Scheuren in uw velgen;
 • Deuken in uw velgen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe laklaag op uw velgen, of een volledige renovatie van uw velgen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het richten uw velgen. Laat dus uw lichte of diepere krassen, scheuren en deuken aan uw Tesla velg repareren en voorkom dat de schade groter wordt!

Velgen reparatie door de specialist

Wij bij Velgenschade hebben verschillende technieken om de schade aan uw velgen te verhelpen. Uiteraard zal de techniek die wij zullen gebruiken worden aangepast aan de grootte van de schade en de soort schade. Lichte schade (denk hierbij aan krassen) zullen wij met een draaibank behandelen, frezen en verven in de oorspronkelijke kleur. Als de schade erger is (denk aan diepere krassen, zullen wij de krassen opvullen met lasmateriaal, daarna frezen en verven in de oorspronkelijke kleur. Zo zien uw Tesla velgen er binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uit!

Meer informatie of vragen over Tesla velgen reparatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons of Tesla velgen reparatie? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@velgenschade.nl of bellen naar 078 – 6176644. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen (zaterdags op afspraak). Wij zijn te vinden aan Einsteinstraat 6 in Dordrecht.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)