Velg laten repareren

Velg laten reparerenU kunt bij ons terecht om de velgen van uw voertuig te laten repareren. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Dordrecht dat al jarenlange ervaring heeft. Hierdoor hebben wij al verschillende soorten velg(en) voorbij zien komen. Denk hierbij aan velgen die vuil zijn, aanslag hebben, scheuren bevatten of zelfs stukken kwijt zijn en zo voort. In de meeste gevallen zijn beschadigde velgen met zeer goede resultaten op te knappen. Onze experts helpen u graag verder.

Velg laten repareren bij Velgenschade.nl

Wij werken met de nieuwste technieken en de beste machines om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze ervaren werknemers zijn in staat om elk soort velg professioneel te repareren maar ook om uw speciale wensen mogelijk te maken zoals uw velgen in een bepaalde kleur spuiten. Het materiaal of de grootte van de velg maakt hierbij niet uit. Daarnaast worden al onze reparaties zorgvuldig, efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd. Zo wordt de uitstraling, comfort en veiligheid van uw auto niet negatief door uw velgen beïnvloed. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf om uw velg(en) weer als nieuw te laten lijken!

Om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren kunt u een kijkje nemen in het fotoboek. Hier vindt u voor- en na foto’s van klanten die u voor waren om hun velg(en) te laten repareren bij Velgenschade.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft uw velg laten repareren of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)