Velg renoveren

Velg renoverenNiet altijd als iets kapot gaat hoeft u het te vervangen. Dit geldt ook zo voor uw velgen, wij zijn er in gespecialiseerd om uw velgen op een professionele manier te renoveren. Zo zien uw velgen er niet alleen uit als nieuw, het bespaart u vaak nog kosten ook. Door onze jarenlange ervaring in het renoveren van velgen en een werkplaats voorzien van vele moderne apparaten kunnen wij vrijwel elke velg tot een perfect resultaat maken. Dit bespaart u een hoop onnodige kosten, het is goedkoper om uw velg re renoveren dan uw velg te vervangen.

Hoe gaan wij te werk?

Bij het renoveren van uw velg zullen wij er eerst altijd voor zorgen dat alle schade op uw velg(en) eerst verholpen is. Er zijn verschillende mogelijke schadesoorten waar u aan kunt denken als krassen, deuken, stoeprandschade, scheuren en vervorming in de rand van de velg. Het maakt niet uit wat voor schade u heeft opgelopen, wij kunnen het voor u zonder moeite verhelpen.

Beschadigde velgen herkent u aan trillingen in het stuur of door het hobbelen van de auto. Als uw auto deze kenmerken heeft is het verstandig om contact met ons op te nemen voor de zekerheid. Wij controleren voor u of het nodig is om dit te verhelpen. Doet u dit niet, dan kan dit nadelige gevolgen hebben voor uzelf. Namelijk:

 • De autobanden kunnen verkeerd afslijten
 • Beschadigde velgen zorgen voor hogere slijtage van onderdelen van de auto
 • Uw auto raakt uit balans

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft uw velg laten renoveren of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)