Velg reparatie

Heeft u een stoeprandje geraakt of heeft u op een andere manier uw wiel beschadigd? Dan is de velg reparatie van Velgenschade de service die u zoekt! In onze werkplaats hebben wij al diverse schades voorbij zien komen. Deze hebben wij stuk voor stuk op een gepaste en professionele manier hersteld. Na onze reparatie ziet uw velg er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat het veel moet kosten. Benieuwd wat uw velg reparatie zal kosten? Vraag direct een offerte aan via WhatsApp.

Welke schade repareert Velgenschade?

Velgenschade kan u op verschillende gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij kleine én grote schades aan uw velg repareren. Daarnaast kunnen wij ook deuken laten verdwijnen en stoeprandschade herstellen. Als de lak is beschadigd of u gewoon aan een ander kleurtje toe bent, kunnen wij ook de laklaag vernieuwen. Een volledige renovatie is uiteraard ook mogelijk en indien nodig balanceren wij ook uw velg en band.

Over de velg reparatie van Velgenschade

Wij repareren uw schade snel en professioneel in onze moderne werkplaats. Hiervoor beschikken onze medewerkers over de nieuwste technieken en juiste producten om elke schade te kunnen herstellen. Zo hebben wij voor elk type velg reparatie een machine staan waardoor wij uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Als u benieuwd bent naar onze voorgaande werkzaamheden, kunt u een kijkje nemen in ons fotoboek. Deze hebben wij op merk gesorteerd. Zo heeft u een duidelijk overzicht van onze afgehandelde klussen.

Contact

Heeft u vragen over de velg reparatie van Velgenschade? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u een offerte wenst, kunt u zowel via WhatsApp (06 – 44 1010 44) als op de website aanvragen. Hierbij kunt u ook foto’s meesturen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de schade en kunnen wij een nauwkeurigere offerte aanbieden.

De velg reparatie van een Mercedes.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)