Velg repareren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw velg kan repareren? Dan bent u bij Velgenschade.nl aan het juiste adres. Wij van Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw velgen betreft. Hierdoor kunnen wij alle schade aan uw velgen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan schade aan uw velg die u hebt opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie, niets is voor ons onmogelijk om te repareren.

Soorten schade

Wij bij Velgenschade hebben al vele soorten schades aan de velg(en) voorbij zien komen, bijvoorbeeld lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg. Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, denk aan:

 • Lichte schade aan uw velgen
 • Zware schade aan uw velgen
 • Het verhelpen van deuken in uw velgen
 • Herstellen van stoeprandschade
 • Volledige renovatie van uw velgen
 • Nieuwe laklaag op uw velgen
 • Balanceren van uw velgen en banden

Vakkundig en professioneel

Door ruime ervaring zijn wij in staat allerlei schade aan uw velg op vakkundige en professionele wijze te repareren. Ook hebben wij in onze werkplaats verschillende soorten apparatuur in ons bezit waarmee wij uw velgen weer kunnen laten stralen als voorheen. U kunt bij ons via de website ook een offerte aanvragen voor wanneer u een indicatie wilt hebben over wat de prijs zal zijn voor de schade aan uw velgen. In dit formulier kunt u ook eventuele foto’s invoegen, dit zal ons helpen om een beter idee te krijgen wat uw schade betreft en om beter in te schatten wat ongeveer de prijs zal zijn van de reparatie.

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft het repareren van uw velg? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op of vul onze offerte in. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

VOOR                                                      NA

Velg reparerenVelg repareren

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)