Velg richten

Velg richtenHeeft u een deuk of beschadiging in uw velg? Dan kunt u bij ons terecht om uw velg te laten richten. Beschadigde velgen repareren is een reparatie die met precisie uitgevoerd moet worden. Om de velgen te herstellen wordt de velg gericht. Dit gebeurt door middel van een ervaren machine en vakkundig personeel.

Hoe gaan wij te werk?

De beschadiging kan opgelopen zijn door het raken van bijvoorbeeld een stoeprand of een kuil in de weg tijdens het rijden. Als u bij ons in Dordrecht langskomt bepalen onze experts of de velgen geschikt zijn om te richten. Door middel van richten wordt de velg weer rondgemaakt. Hierbij verwarmen wij de plaats van de deuk om scheuren te voorkomen. Vervolgens kunt u weer veilig de weg op en hoeft u geen geld uit te geven aan een gehele nieuwe set velgen.

Voorafgaand bepalen onze experts of de velgen geschikt zijn om gericht te worden. Zwaar beschadigde velgen met afgebroken randen zijn bijvoorbeeld niet meer te richten. In dit geval dienen de velgen vervangen te worden. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en onze ervaren werknemers beschikken over de juiste kennis, machines en vaardigheden om uw velgen te repareren en weer in een goede staat te krijgen.

Als u uw velg niet op tijd laat richten kan dit vervelend gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld een lekke band krijgen of slijtage aan de wieldragers. Met onze richtmachine kunnen wij beschadigde, verbogen of ingedeukte velgen voor u herstellen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velg te richten of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)