Velg spuiten

Naast onze services om uw velgen te repareren is het ook mogelijk om ze te laten spuiten in allerlei kleuren bij Velgenschade.nl.

Hoe gaan wij te werk?

Velg spuitenHet kan voorkomen dat door eventuele reparaties aan uw velgen, de originele kleur van uw velg niet meer volledig tot zijn recht komt. Ook hier houden wij rekening mee. Daarom wordt als eerst de bestaande laklaag van uw velg(en) verwijderd zodat er geen oneffenheden in de nieuwe laklaag zullen ontstaan. Vervolgens wordt de originele kleur van de laklaag er weer terug opgespoten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere specifieke wensen te realiseren, zo kan u uw velg in een compleet andere kleur laten spuiten. Als laatste zullen wij zorgen dat uw velg perfect afgewerkt wordt met een blanke laklaag. Zo heeft uw nieuwe lak een extra lange levensduur.

Ook kunt u natuurlijk ook zonder reparatie uw velg laten spuiten door onze ervaren medewerkers. Al onze reparaties en renovaties worden zorgvuldig, efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd. Zodat de uitstraling, comfort en veiligheid van uw auto niet negatief beïnvloed wordt. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf om uw velg(en) weer als nieuw te laten lijken

Over ons

Wij bij Velgenschade hebben al veel ervaring wat betreft de renovatie van velgen. Hierdoor zijn wij in staat om uw velg geheel naar uw wens te spuiten. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf om u verder te helpen.

Om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren kunt u een kijkje nemen in het fotoboek. Hier vindt u voor- en na foto’s van klanten die u voor waren om hun velg(en) te laten repareren bij Velgenschade.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velg te spuiten of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)