Velgen laten repareren

Velgen laten reparerenHeeft u schade aan uw velgen opgelopen en wilt u deze daarom laten repareren? Dan helpen wij u graag verder! Indien u schade heeft wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Het is van belang dat de uitstraling, comfort en veiligheid van uw auto geen lange tijd beïnvloed worden door beschadiging aan uw velgen. Iedere vorm van beschadigde velgen kan vakkundig worden gerepareerd. Het materiaal of de grootte maakt voor Velgenschade.nl niet uit. Wij hebben ervaring in allerlei soorten reparaties.

Soorten schade

Er zijn verschillende soorten mogelijke schade die u kunt oplopen namelijk: krassen, deuken, stoeprandschade, scheuren en vervorming in de rand van de velg.

In veel gevallen is er sprake van een verbogen velg of een kromming die door deuken is ontstaan. Vaak is het dan ook voldoende om uw velgen alleen maar te richten. Dit is het recht maken van de velg. Hierdoor gaat deze er weer als nieuw uit zien. Als u te lang door rijdt met kromme velgen kan dit nadelige gevolgen voor uw auto hebben. Daarom is het van belang om uw velgen op tijd te laten repareren. Als u twijfelt of een reparatie nodig is kunt u altijd langskomen voor informatie.

Om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren kunt u een kijkje nemen in het fotoboek. Hier vindt u voor- en na foto’s van klanten die u voor waren om hun velg(en) te laten repareren bij Velgenschade.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft uw velgen laten repareren of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)