Velgen poeder coaten

Velgen poeder coatenVerf poeder coaten is een elektrostatisch verfproces waarbij door middel van perslucht, negatief geladen poederdeeltjes op positief geladen velgen wordt verstoven, hierdoor plakt het poeder aan de velg. Vervolgens wordt het in een oven gesmolten waardoor dit poeder smelt tot een coating. Deze coating staat erom bekend dat het kras vast, vochtresistent en erg duurzaam is.

Over ons

Wij bij Velgenschade hebben al veel ervaring wat betreft de renovatie van velgen. Hierdoor zijn wij in staat om uw velgen geheel naar uw wens te poeder coaten. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf om u verder te helpen.

Om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren kunt u een kijkje nemen in het fotoboek. Hier vindt u voor- en na foto’s van klanten die u voor waren bij Velgenschade.nl.

De specialist op het gebied van velgen!

U kunt uw velgen laten poeder coaten om extra bescherming te krijgen, een andere kleur op uw velgen te willen of om schade aan uw velgen te herstellen. Wij kunnen alle soorten velgen voor u poeder coaten.

Naast deze service kunnen wij u op nog veel meer aspecten van dienst zijn voor uw velgen. U kunt ook bij ons terecht voor velgschade, denk hierbij aan stoeprandschade, krassen, deuken, scheuren, vervorming van de velgen. Wat voor schade u ook heeft opgelopen aan uw velg(en), wij kunnen het voor u zonder moeite verhelpen! U bent er bij ons van verzekerd dat uw velgen met kwaliteit geleverd worden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)