Velgen renoveren

Velgen renoverenHet oplopen van schade aan velgen is vervelend omdat de schade het uiterlijk van uw auto kan verslechteren. Maar ook omdat dit trillingen tijdens het rijden kan veroorzaken. Dit is slecht voor uw banden en de wegligging van uw auto. Voor uw eigen veiligheid is het daarom van belang dat u uw velg laat renoveren voor optimaal gebruik.

Velgen renoveren bij Velgenschade.nl

Het kan voorkomen dat door eventuele reparaties aan uw velgen, de originele kleur van uw velg niet meer volledig tot zijn recht komt. Ook hier houden wij rekening mee. Daarom wordt als eerst de bestaande laklaag van uw velg(en) verwijderd zodat er geen oneffenheden in de nieuwe laklaag zullen ontstaan. Vervolgens wordt de originele kleur van de laklaag er weer terug opgespoten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere specifieke wensen te realiseren, zo kan u uw velg in een compleet andere kleur laten spuiten. Als laatste zullen wij zorgen dat uw velg perfect afgewerkt wordt met een blanke laklaag. Zo heeft uw nieuwe lak een extra lange levensduur.

Over ons

Wij bij Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw velgen betreft. Hierdoor zijn wij in staat om wat voor schade u ook aan uw velgen heeft het te kunnen verhelpen. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf waar u uw velgen kunt laten renoveren.

Om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren kunt u een kijkje nemen in het fotoboek. Hier vindt u voor- en na foto’s van klanten die u voor waren om hun velg(en) te laten repareren bij Velgenschade.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velgen te renoveren of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)