Velgen reparatie

Voor al uw velgen reparaties gaat u naar Velgenschade! Ons vakkundig personeel heeft al vele soorten schade gezien én opgelost. Wij zijn nog geen probleem tegen gekomen dat wij niet konden oplossen. Bij velgen reparatie kunt u denken aan schade door corrosie, steenslag of stoepranden. In ons fotoboek vindt u diverse soorten velgen die wij weer zo goed als nieuw afgeleverd hebben. Voor een prijsindicatie van uw velgen reparatie, kunt u een WhatsApp bericht sturen.

Over Velgenschade

In onze moderne werkplaats vindt u vakkundig personeel dat allerlei soorten velgen reparaties kunnen uitvoeren. Zij hebben veel ervaring en zijn in hun carrière al diverse schades tegengekomen. Voor elke velgen reparatie hebben wij de juiste machines staan. Hierdoor kunnen wij uw schade snel en professioneel herstellen. Als wij onze reparatie hebben uitgevoerd, zien uw velgen er weer zo goed als nieuw uit!

Velgen reparatie voor elke schade!

Bij Velgenschade kunnen wij vrijwel alle soorten schade aan uw velgen herstellen. Als u bij ons langskomt zullen wij u voorzien van een kopje koffie. Dan gaan wij van start met het herstellen van een van de volgende schades:

 • Lichte schade aan uw velgen
 • Zware schade aan uw velgen
 • Het verhelpen van deuken in uw velgen
 • Herstellen van stoeprandschade
 • Volledige renovatie van uw velgen
 • Nieuwe laklaag op uw velgen
 • Balanceren van uw velgen en banden

U kunt vooraf een afspraak maken zodat u er zeker van bent dat u geholpen wordt. Bij bijvoorbeeld lichte schade kunt u ook op goed geluk langsrijden. Dan hoort u direct of wij nog een gaatje vrij hebben om tussendoor uw velgen te repareren.

Contact

Heeft u interesse in de velgen reparatie van Velgenschade? Vraag dan direct een offerte aan via de website of WhatsApp (06 44 1010 44). Om een nauwkeurigere offerte voor uw velgreparatie te ontvangen, kunt u foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Dit kan zowel via WhatsApp als op onze website. Voor eventuele vragen over een van onze diensten, kun tu contact met ons opnemen.

Velgenschade voert allerlei velgen reparaties professioneel en snel uit!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)