Velgen repareren

Zijn één of meer van uw velgen beschadigd en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw velgen kan repareren? Dan bent u bij Velgenschade.nl aan het juiste adres. Wij van Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw velgen betreft. Hierdoor kunnen wij alle schade aan uw velgen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan schade aan uw velgen die u heeft opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie, niets is voor ons onmogelijk om te repareren. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Soorten schade

De professionals van Velgenschade kunnen u op verschillende gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij kleine én grote schades aan uw velg repareren. Daarnaast kunnen wij ook deuken laten verdwijnen en stoeprandschade herstellen. Als de lak is beschadigd of u gewoon aan een ander kleurtje toe bent, kunnen wij ook de laklaag vernieuwen. Een volledige renovatie is uiteraard ook mogelijk en indien nodig balanceren wij ook uw velg en band. Door ruime ervaring zijn wij in staat allerlei schade aan uw velgen op vakkundige en professionele wijze te herstellen. Ook hebben wij in onze werkplaats verschillende soorten apparatuur in ons bezit waarmee wij uw velgen weer kunnen laten stralen als voorheen. U kunt bij ons via de website een offerte aanvragen voor wanneer u een indicatie wilt hebben over wat de prijs zal zijn voor de schade aan uw velgen. In dit formulier kunt u ook eventuele foto’s invoegen, dit zal ons helpen om een beter idee te krijgen wat uw schade betreft en om beter in te schatten wat ongeveer de prijs zal zijn van de uiteindelijke kosten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft het repareren van uw velgen? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op of vul onze offerte in. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

VOOR                                                NA

Velgen reparerenVelgen repareren

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)