Velgen richten

Velgen richtenDenkt u dat uw auto toe is aan nieuwe velgen? Dan kunt u overwegen om uw velgen te laten richten. Dit is voordeliger en ook een stuk duurzamer. U kunt bij Velgenschade.nl terecht om uw beschadigde velgen te laten repareren. Dit is werk dat met precisie uitgevoerd moet worden. Om de velgen te herstellen wordt deze gericht. Hiervoor beschikken wij over een ervaren machine en vakkundig personeel.

Oorzaken kromme velg

Er zijn een aantal oorzaken waardoor uw velgen krom geworden is en dat het dus nodig is om deze te richten namelijk:

 • Een trilling in het stuur
 • Een trilling in uw stoel
 • De auto hobbelt
 • Bij langzaam rijden kan het zijn dat uw stuur vanzelf draait
 • Uw auto kan gaan slingeren

U kunt dit zelf controleren door één voor één uw wielen op een krik omhoog te halen. Door uw handrem los te zetten of uw versnelling in neutraal te zetten kunt u zelf het wiel snel ronddraaien. Vervolgens kunt u het aan de binnenkant van de velg zien. Als u in de rand zonder vervormingen een rechte lijn ziet zijn de velgen nog goed, maar als u er vervorming in ziet dan zitten er krommingen in de weg.

Als u uw velg niet op tijd laat richten kan dit vervelend gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld een lekke band krijgen of slijtage aan de wieldragers. Met onze richtmachine kunnen wij beschadigde, verbogen of ingedeukte velgen voor u herstellen. De beschadiging kan opgelopen zijn door het raken van bijvoorbeeld een stoeprand of een kuil in de weg tijdens het rijden. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en onze ervaren werknemers beschikken over de juiste kennis, machines en vaardigheden om uw velgen te repareren en weer in een goede staat te krijgen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velgen te richten of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)