Velgen spuiten

Velgen spuitenHeeft u pech gehad tijdens het autorijden waardoor uw velgen beschadigd zijn? Dan helpen wij u graag verder! Deze ongelukjes kunnen nare krassen en schaafplekken op uw velgen veroorzaken. Daarom is een nieuwe laklaag op de velgen spuiten in veel gevallen de beste oplossing. Naast onze services om uw velgen te repareren is het dan ook mogelijk om ze te laten spuiten in allerlei kleuren bij Velgenschade.nl.

Het is verstandig om een beschadigde velgen op tijd een nieuwe laklaag te geven. Na verloop van tijd kan de dit namelijk erger worden. Dit komt doordat de beschermlaag door de beschadiging er af is, het is dus van belang dat deze weet netjes op de velgen gespoten wordt.

Hoe gaan wij te werk?

Het kan voorkomen dat door eventuele reparaties aan uw velgen, de originele kleur van uw velg niet meer volledig tot zijn recht komt. Ook hier houden wij rekening mee. Daarom wordt als eerst de bestaande laklaag van uw velg(en) verwijderd zodat er geen oneffenheden in de nieuwe laklaag zullen ontstaan. Vervolgens wordt de originele kleur van de laklaag er weer terug opgespoten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere specifieke wensen te realiseren, zo kan u uw velg in een compleet andere kleur laten spuiten. Als laatste zullen wij zorgen dat uw velg perfect afgewerkt wordt met een blanke laklaag. Zo heeft uw nieuwe lak een extra lange levensduur.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook zonder reparatie uw velg laten spuiten door onze ervaren medewerkers. Al onze reparaties en renovaties worden zorgvuldig, efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd. Zodat de uitstraling, comfort en veiligheid van uw auto niet negatief beïnvloed wordt. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf om uw velg(en) weer als nieuw te laten lijken!

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velgen te spuiten of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)