Velgenreparatie

Wij bij Velgenschade hebben al vele soorten schades aan de velg(en) voorbij zien komen, bijvoorbeeld lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg.

Door ruime ervaring zijn wij in staat om wat uw schade aan een van uw velgen is, of misschien wel al uw velgen, het op professionele en vakkundige niveau te herstellen. Ook hebben wij in onze werkplaats verschillende soorten apparatuur in ons bezit waarmee wij in staat zijn uw velgen weer te laten stralen als voorheen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Natuurlijk kunnen wij u een bakje koffie aanbieden om een gezellig praatje te houden, maar dat zal natuurlijk niet zijn waarvoor u bij ons langskomt.

Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, denk aan;

U kunt dit alles op afspraak doen of als het bijvoorbeeld slechts om lichte schade gaat kunt u bij ons langs komen zodat wij de schade kunnen behandelen al hebben wij er tussendoor er tijd voor.

Voor het repareren van uw velgen maken wij alleen gebruik van de nieuwste technieken.

Heeft u vragen?

Heeft u eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij ons via de website ook een offerte aanvragen voor wanneer u een indicatie wilt hebben over wat de prijs zal zijn voor de schade aan uw velgen. In dit formulier kunt u ook eventuele foto’s invoegen, dit zal ons helpen om een beter idee te krijgen wat uw schade betreft en om beter in te schatten wat ongeveer de prijs zal zijn van de uiteindelijke kosten.