Velgreparatie

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in velgreparaties? Dan is Velgenschade hét bedrijf voor u! Wij kunnen allerlei soorten schade aan velgen herstellen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij diverse schades gezien én opgelost. Voor elk probleem beschikken wij over de juiste machines. Hierdoor voeren wij uw velgreparatie snel en professioneel uit. Voor een prijsopgave kunt u ons direct een WhatsApp bericht sturen.

Welke velgreparaties voeren wij uit?

Velgenschade beschikt over vakkundig personeel met veel ervaring. Hierdoor kunnen wij diverse velgreparaties uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor stoeprandschade en deuken in uw velg. Daarnaast is het verhelpen van lichte of zware schade natuurlijk ook geen probleem voor ons. Als u enkel de lak heeft beschadigd of als u uitgekeken bent op de kleur, kunnen wij ook uw velg voorzien van een nieuwe laklaag.

Tot slot kunnen wij ook een combinatie van deze diensten leveren. Dan voeren wij een gehele renovatie van uw velg uit. Zo hoeft u geen nieuwe velgen aan te schaffen waardoor u kosten bespaard. Als wij uw velgen weer onder uw auto aanbrengen, zullen wij er ook voor zorgen dat uw banden en velgen goed gebalanceerd zijn. Hierdoor kunt u weer direct veilig de weg op met velgen die zo goed als nieuw zijn!

Professioneel en vakkundig

Wanneer u kiest voor de velgreparatie van Velgenschade, bent u gegarandeerd van professionaliteit en vakkundigheid. In onze moderne werkplaats vindt u alle soorten machines die nodig zijn om uw velgen er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.  Als u bij ons langskomt, zullen wij u voorzien van een kopje koffie terwijl u wacht. Uiteraard is dit niet waarvoor u komt dus zullen wij ervoor zorgen dat u weer zo snel mogelijk op weg kan!

Contact

Heeft u interesse in de velgreparatie van Velgenschade? Vraag dan direct een offerte aan via de website of WhatsApp (06 44 1010 44). Om een nauwkeurigere offerte voor uw velgreparatie te ontvangen, kunt u foto’s bij uw aanvraag toevoegen. Dit kan zowel via WhatsApp als op onze website. Voor eventuele vragen over een van onze diensten, kunt u contact met ons opnemen.

Voor velgreparatie gaat u naar Velgenschade!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)